Moderne Tradition in großer Kulisse: Im VOLT erleben Sie zeitgenössische Küche mit hohem Genusswert, die sich auf regionale Produkte und Werte ebenso beruft, wie auf die hohe Schule der Kochkunst. Das alles finden Sie an einem der aufregendsten Orte der Stadt: im 1928 erbauten Umspannwerk Kreuzberg direkt am Landwehrkanal. Erleben Sie den großen Saal, die einzigartige Galerie - oder speisen Sie mit handverlesenen Gästen im Separee.
A converted industrial building along Kreuzbergs canal is home of SPINDLER, a gourmet experience in Berlin's most legendary district. The kitchen is modern European with a french accent. Well cooked from market fresh products, with ingredients sourced as regional as possible. You find best dry aged steaks, wild caught fish and creative dishes for vegetarians. The menu is seasonal and changes in irregular intervals. If you like to eat in an relaxed bohemian atmosphere, SPINDLER is the right choice for you. There is also the cocktailbar and a nice range of french and german wines.
Dahoam
Wir verstehen uns nicht in erster Linie als Restaurant, sondern als Gast-Haus. In unserem Haus kann sich der Gast so wohl fühlen wie daheim und so gut speisen wie in Mutters Küche. Kaum ein Berliner, der uns nicht kennt. Kaum ein Gast, der nicht gerne immer wiederkommt - seit bald 20 Jahren. Denn wir sind eine Oase österreichischen Wohllebens inmitten preußischer Askese. Wir haben uns in den Kopf gesetzt, für Essen Zeit aufzuwenden, bei der Zubereitung wie beim Verzehr. Bei uns wird noch kompromisslos mit der Hand gekocht, nach den klassischen alpenländischen Rezepten. Schmeckt hier ein Schnitzel noch nach echter Butter? Eine Rindssuppe noch nach Rind? Ein Semmelknödel wie aus Omas Kochtopf? Dreimal Ja. Und auf einen edlen Tropfen Wein direkt vom österreichischen Winzer nicht verzichten. Essen Sie sich bei uns rund, satt und glücklich, frei nach dem Motto von Winston Churchill: Man soll dem Leib etwas Gutes bieten, damit die Seele Lust hat, darin zu wohnen.
1972 eröffnete Tony Roma sein erstes Restaurant in North Miami, Florida, USA. Schon bald wurde Tony Roma's Place wegen der herzlichen Atmosphäre und den schmackhaften Speisen über die Stadtgrenzen hinaus bekannt. Um die Spezialität des Hauses, die Baby Back Ribs, zu genießen, reisten die Leute meilenweit. Dies sprach sich herum – Grund genug für Tony Roma, seine Ribs auch Gästen außerhalb Floridas anzubieten.
Tony Roma's eroberte die Welt – erst die Westküste, dann ganz Amerika. Auch außerhalb der USA wurden die mehrfach preisgekrönten Ribs bekannt: Im Jahr 2018 gibt es bereits Restaurants auf allen fünf Kontinenten, in denen sich die Gäste verwöhnen lassen konnten.
Layla's cuisine is modern, bold and playful. Our head chef Meir Adoni takes inspiration from middle eastern street food and his grandmothers home cooking; elevated to casual fine dining and set in a relaxed environment. Our menu is designed to be shared.
We welcome groups in our main restaurant, semiprivate area, terrace or bar. We can host events of up to 120 guests. Please contact us via: events@lalyla-restaurant.com
Welcome to the BRLO BRWHOUSE: brewery, restaurant, bar, beer garden right at the Gleisdreieck and above all the home of BRLO, Berlin's craft beer. Our roots are already hidden in our name: BRLO is the old Slavic origin of Berlin. COME OVER! Reservations for the restaurant are recommended and is in connection with ordering from the Shared Plate Menu. The table is usually reserved for 2 hours. Please note that we do not accept reservations in the self-service area of the beer garden.
Anima is for everybody. It is a place where you'll be able to meet friends for coffee, wine, or cocktails and some food — all of that within the sound experience. You'll be able to listen to a wide range of music on our customized Hi-Fi sound system built by our friend "H.A.N.D.hifi", based in Berlin. (Our mixer was also built here in Berlin by a company called "Resor"; it was important for us to work with locals for this process).
Pirates Berlin serves continental cuisine in charming period-style settings that include wood-paneled walls, rustic furnishing and a spacey terrace. Fusing together different culinary styles, the menu at Pirates Berlin features soups, salads, pasta, pizza, seafood and beef dishes. Order the restaurant's special Iceland treasure plate, designed for two, for a delicious spread of chicken, pork, Viennese veal, lamb and beef, served with fries, potato and vegetables.
In addition to its daily menu, this restaurant serves a lavish Sunday brunch with an optional kid's menu for families. Pirates Berlin also offers a fine selection of beers, wine and cocktails.