Liebe Weinliebhaber! Wir sind jeden Tag für Sie geöffnet. (Warmes) Abendessen gibt es von Montag - Sonntag von 18 bis 22.30 Uhr. Für Reservierungen von Gruppen mit mehr als 6 Personen schreiben Sie bitte eine E-Mail an sommelier@briefmarkenweine.eu.
Moderne Tradition in großer Kulisse: Im VOLT erleben Sie zeitgenössische Küche mit hohem Genusswert, die sich auf regionale Produkte und Werte ebenso beruft, wie auf die hohe Schule der Kochkunst. Das alles finden Sie an einem der aufregendsten Orte der Stadt: im 1928 erbauten Umspannwerk Kreuzberg direkt am Landwehrkanal. Erleben Sie den großen Saal, die einzigartige Galerie - oder speisen Sie mit handverlesenen Gästen im Separee.
A converted industrial building along Kreuzbergs canal is home of SPINDLER, a gourmet experience in Berlin's most legendary district. The kitchen is modern European with a french accent. Well cooked from market fresh products, with ingredients sourced as regional as possible. You find best dry aged steaks, wild caught fish and creative dishes for vegetarians. The menu is seasonal and changes in irregular intervals. If you like to eat in an relaxed bohemian atmosphere, SPINDLER is the right choice for you. There is also the cocktailbar and a nice range of french and german wines.
THE PLACE TO (B)EAT Orania.Restaurant welcomes you in a charming and cosmopolitan way at square Oranienplatz in Berlin´s district of Kreuzberg. This is a place, where the kitchen is also a meeting spot, the restaurant becomes a living room and the bar turns into a concert hall. Surrounded by warm colours, atmospheric lighting and high-quality materials in the middle of the Kreuzberg community, regular guests from Berlin and international foodporn lovers, Orania.Restaurant focusses on the essential and helps you enjoy every little moment.
Über den Marktplatz, ein paar Stufen runter, direkt an der Spree versteckt sich das Katerschmaus. Vor Anker festgemacht ist die wie ein Dampfer anmutende Bar das Zentrum des Restaurants. Dann geht’s in die edel ausgestattete Stoffklasse oder etwas rustikaler in unsere Holzklasse - Blick auf das Wasser inklusive. Egal wo – unsere Küche ist crossover, regional, besonders und vorzüglich.
Open 12:00-23:00
Lunch 13:00-15:00 Beim Lunch bieten wir ein Tages-Menü und wechselnde Gerichte zu moderaten Preisen.
Layla's cuisine is modern, bold and playful. Our head chef Meir Adoni takes inspiration from middle eastern street food and his grandmothers home cooking; elevated to casual fine dining and set in a relaxed environment. Our menu is designed to be shared.
We welcome groups in our main restaurant, semiprivate area, terrace or bar. We can host events of up to 120 guests. Please contact us via: events@lalyla-restaurant.com
Visit and enjoy breakfast, lunch or dinner in our restaurant, or when weather permits the courtyard. With our team, local farmers, hunters, producers and our food forest in the spreewald we create a menu that invites you to simply have a good time together. Last seating for breakfast is at 10:30 (monday-friday), 13:30 (weekend) Last seating for dinner is at 21:30 In case of bad weather we reserve the right to move your reservations inside of the restaurant. The table can be canceled online at any time by clicking on the link in the confirmation email. For short-term cancellations of less than 24 hours, we reserve the right to charge a cancellation fee of 20 euros per person (groups larger than 8). Of course, we are happy to rebook your table for another date. Please contact us to get more information about our private dining rooms.
Anima is for everybody. It is a place where you'll be able to meet friends for coffee, wine, or cocktails and some food — all of that within the sound experience. You'll be able to listen to a wide range of music on our customized Hi-Fi sound system built by our friend "H.A.N.D.hifi", based in Berlin. (Our mixer was also built here in Berlin by a company called "Resor"; it was important for us to work with locals for this process).
Pizza Mario x Gambino bietet außergewöhnlich besondere neapolitanische Pizza, basierend auf Handwerk, Leidenschaft und feinsten Komponenten. Die eigens aus Italien importierten Zutaten und das authentische Teigrezept verleihen nicht nur den Klassikern der italienischen Küche, sondern auch Pizzen wie Diavola und Fiori di Zucca den einzigartigen Geschmack. Die Ideengeber Toni Gambino und Mario Grünenfelder verbindet nicht nur eine einzigartige Freundschaft zueinander, sondern auch die Liebe für gutes Essen und das Zusammenkommen in herzlicher Atmosphäre. Genau dies bietet die Pizza Mario x Gambino nicht nur an lauen Sommerabenden auf der Terrasse des Hotel EAST SIDE by AMANO, sondern auch im dazugehörigen Restaurant. Ein weiteres Highlight sind die unverwechselbaren Drinks der AMANO Group.
Upcoming LIVE MUSIC NIGHTS with ADRIANO MOTTOLA! LET'S EAT, DRINK AND DANCE TOGETHER!