Diners' Choice:位於Ensenada的美酒餐廳首選餐廳
OpenTable
已於2024年12月05日更新
想找Ensenada擁有最佳酒單的餐廳嗎?來這裡就對了!每個月,OpenTable會分析過去四個月收到的近200萬則來自全球的食客評論。我們會按照地點和分類列出搜尋結果,幫助你找到新的愛店。這是雙贏的夥伴關係:你訂位、吃飯、撰寫評論;我們傾聽意見,並提供對所有人都有用的分析結果。開飯吧!
餐廳介紹
Chef Esteban Lluis delights us with a memorable under the tree's experience, based on the quality and availability of local ingredients, along with a variety of vegetables harvested day by day from our garden.Adventure into our 6-course tasting menu, which is constantly changing, depending on availability of local products and with the intention of working only with the best.
探索更多內容
餐廳介紹
El restaurante en Punta Morro ubicado a la orilla del mar Pacico, con un perfecto escenario natural para ofrecer productos del mar enriquecido con una gama de productos de granja, carnes de primerísima calidad de Mexicali, las verduras y especias gourmet del Valle de Maneadero, los vinos de los diversos Valles como Guiadalupe, La Trinidad y Ojos Negros por ejemplo, así como el aceite de oliva de cuño propio. A lo largo de los años ha ofrecido una gran propuesta con productos frescos de calidad mundial principalmente locales, promoviendo las grandes riquezas que nos ofrecen los mares de Baja California (respetando las temporadas), que a través del tiempo nos hemos distinguido en satisfacer los gustos gastronómicos del público más exigente.
De la misma manera nuestros menús estacionales nutridos de productos locales y ligados al uso y costumbres de la gente de la región influenciados por la cocina mexicana así como de tendencias mundiales.
餐廳介紹
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.
Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
餐廳介紹
Elena is a gastronomic project under the concept of cuisine from the ground floor, in an environmentof comfort where diners can enjoy an extremely pleasant experience and
within a fun and relaxed atmosphere.
The restaurant offers a menu where our respect and appreciation for local ingredients is reflected, always using the freshest and best quality ingredients. The result is dishes created using a mix of influences from traditional and contemporary cuisines.
We ensure that the best accompaniment to our cuts of meat and seafood is, without a doubt, a good glass of wine. Our wine list is made up largely of wines from the Valle de Guadalupe, consistent with the idea of taking advantage of the region's product. Or if you fancy something more refreshing, we have a House Mixology menu from the most experimental and avant-garde to classic cocktails.
餐廳介紹
Oyster and shellfish bar by Chef Drew DeckmanSparkling wines by winemaker Hugo D'Acosta
Located in the heart of Casa de Piedra winery.
Groups of 6 or more diners please communicate by telephone.
餐廳介紹
Chef Drew Deckman proposal is based on sustainability of our ingredients, paying homage to Baja California “Table to the farm”. Our goal is that our ingredients and products travel less than a zero km to be enjoyed at your table.
The wine, olive oil, eggs, vegetables, flowers , herbs, honey, lamb and vegetables have been produced/raised in this same ranch and family ranches that we own and operate. We proudly celebrate the "Slow Food" philosophy.
To reserve groups of 6 or more people, please contact the restaurant -
Cel. (646)1883960
Whats app available
American line +1 (619) 721 4820
Please contact us through reservations@deckmans.com
Specific questions and suggestions for your please visit deckmans.com
Reservations from the same group divided into 2 will be automatically deleted.
餐廳介紹
Latitud 32, Fusion Baja-Yucatan, unica en el Valle de Guadalupe Una experiencia, la combinacion perfecta de ingredientes, texturas, aromas y sabores en cada platillo con el savoir-faire y las tradiciones de las regiones de Baja California y Yucatan. Degustando nuestros vinos El Cielo - Astros, Astronomos, Constelaciones y Estrellas - son el complemento perfecto enaltenciendo cada sabor, cada bocado en el paladar. Latitud 32, Fusion Baja-Yucatan, unique in the Valley of Guadalupe An experience, the perfect combination of ingredients, textures, aromas and flavors in each dish with the savoir-faire and the traditions of the regions of Baja California and Yucatan. Paired with our wines, El Cielo -Astros, Astrónomos, Constelación y Estrellas - the perfect match to each bite and flavor in your palate.餐廳介紹
OJÁEl Valle de Guadalupe se distingue por la producción de sus buenos vinos, sus fantásticos paisajes, su gente y, sobre todo, por su excelente cocina que atrae la mirada de personas de todo el mundo, por ello para sumarse a esto llega al valle una nueva propuesta gastronómica única en su tipo: restaurante Ojá.
Ojá es nuevo concepto de restaurante, permitiéndote llegar y pasar el día disfrutando de su deliciosa gastronomía mexicana con toque francés y mediterráneo, así como su excelente mixología que harán de esta experiencia algo único, todo bajo la magia natural del Valle.
Cada platillo con excelente calidad y sabor a la mesa de Ojá.
餐廳介紹
IF YOU CAN'T FIND A SPACE, CONTACT US BY WA +526462374415A place to enjoy wine, food and music. The architecture embodies the visions of psychedelic and surrealist illustrator Jaime Zuverza, their images were externalized via a vernacular and organic technique called ferrocement. Our bar integrates more than 60 labels of wine from Baja, wine by the glass, cocktails, crafted drinks and café.
Our unpretentiously, unostentatious but luscious kitchen celebrates local produce and farmers. We cook accordingly to seasons therefore we are moved by the nostalgia our traditional Baja food was once before the boom.
RESERVATION POLICIES
RSV+8 or more MUST send an email to reservaciones@bloodlust.wine or whatsapp us, no calls (+526462374415)
Only 10 minutes of tolerance
Keep in mind we also have events and reservations are no exception to a cover charge. More information at our instagram page @bloodlust.winebar
餐廳介紹
Bienvenidos a Corona Del Valle.