Diners' Choice:位於75009的最多人預訂餐廳
OpenTable
已於2024年12月05日更新
想找75009最多人預訂的餐廳嗎?來這裡就對了!每個月,OpenTable會分析過去一個月收到的近50萬則來自全球的食客評論。我們會按照地點列出搜尋結果,幫助你找到新的愛店。這是雙贏的夥伴關係:你訂位、吃飯、撰寫評論;我們傾聽意見,並提供對所有人都有用的分析結果。開飯吧!
餐廳介紹
Traditional French restaurant offering generous bistro cuisine that respects the seasons, focuses on good produce and features a wide selection of natural wines. Over 100 references available on the slate. We work directly with independent winegrowers, organic or sustainable market gardeners, responsible livestock breeders and fishmongers from Brittany and Normandy who prefer line or small-boat fishing. Open Tuesday to Friday for lunch and dinner, and Saturday evenings.If we're full, don't hesitate to give us a call!
餐廳介紹
Elegant venue in a grand building with a large terrace, for classic French steaks & seafood.餐廳介紹
Nouveau restaurant Français gastronomique près des Grands Magasins et des galeries Lafayette dans le Paris 9ème. Sur deux niveaux avec une décoration haut de gamme et un majestueux mur d'Onyx de 4 mètres, on plonge dans l'univers culinaire du chef étoilés Nassim KOUTA et du chef pâtissier Alex Rochel.
Tous les soirs un menu carte blanche en 5 étapes vous est proposé.餐廳介紹
Enjoy a moment of relaxation at Le Maddy, with its chic, bohemian ambience, we offer you a simple, gourmet experience. Soak up the sun on our terrace, naturally sheltered by the surrounding vegetation, or let yourself be seduced by our floral and romantic interior, with our mezzanine giving you a bird's eye view of the Boulevard de la Madeleine.餐廳介紹
Célébrez la magnifique tapisserie de la mosaïque culturelle diversifiée de l'Inde alors que nous vous invitons à un voyage captivant à travers les frontières de cette magnifique terre et à vous adonner à ses myriades de saveurs. Chez The Crossing, nous sommes extrêmement fiers d'embrasser la richesse et le dynamisme qui définissent notre pays, vous invitant à vous lancer dans une odyssée culinaire inoubliable. Préparez-vous à vivre une expérience extraordinaire alors que vos papilles s'éveillent à une symphonie de saveurs, vous transportant directement au cœur battant de l'Inde. Chaque plat témoigne de notre engagement à capturer l'essence du patrimoine culinaire indien et à lui donner vie dans votre assiette. Rejoignez-nous à The Crossing, où chaque repas est une expérience immersive qui vous transportera dans les rues animées, les marchés aux épices parfumés et les célébrations vibrantes de l'Inde.餐廳介紹
Created at the inauguration of the Opéra Garnier in 1875, the Grand Café Capucines quickly became an essential part of the Grands Boulevards.The establishment is a witness and actor of the incessant cultural activity of the Boulevard des Capucines.
Rediscover the must-see brasserie in the Opera district, redecorated by the architects Toro&Liautard in 2019.
Like the Grands Boulevards, the Grand Café Capucines never sleeps.
餐廳介紹
Chef Lorenzo Marchese welcomes you to the SEB Café!Savour the best of our Sicilian and Italian cuisine right in the heart of Paris, we invite you on a gustatory journey.
Close to Galeries Lafayette, Opéra and Printemps, discover our fresh and sunny cuisine.
餐廳介紹
Bar à vins - BistrotNouvelle table de Marc Favier
餐廳介紹
In Pigalle's nourishing and nourishing fauna, Maison Lautrec sets an Art Deco scene, with marble table, gilded velvet, ball chandelier and wood panels, all overgrown with exotic-chic plants... The menu is directly inspired by products brought in by small-scale producers concerned with good food. Seasonal cuisine with a clear, charming title.餐廳介紹
Le Saotico offers a tasty and french cuisine. "Hum, c'est bon!" is the motto so often used by diners at this restaurant in Paris's 2nd arrondissement, just a stone's throw from Boulevard Montmartre and the Opéra Comique. Accessibility and availability are as much a part of the menu as the service. Market cuisine adapted to the rhythm of the seasons, daily deliveries of high-quality, rigorously selected produce: exclusively French meats, fish from small boats (Dôme fishmonger), and constantly fresh fruit and vegetables. The philosophy of chef Hugues Gournay and his brigade is to whet the appetite, blending flavours and textures without mixing them. Un service diligent où le souci de l'accueil et du détail s'accompagne d'une véritable volonté de rencontrer l'autre ; deux mots essentiels pour Anne Surcouf et son équipe. Buffet and cocktail dinners are also available.
探索更多內容
深入探索Diners' Choice清單